Karriär hos zeb

Vill du ha en spännande karriär som konsult inom finansbranschen? Då är zeb rätt för dig.

På zeb arbetar du i utmanande projekt tillsammans med ett team av dedikerade experter.

Vi uppmuntrar dig att utvecklas och följa din egen unika karriärbana, baserat på din individuella erfarenhet och kompetens, samt dina intressen och ambitioner.  Tack vare vår internationella närvaro får du möjlighet att arbeta på projekt i hela Europa samtidigt som du kan välja att enbart fokusera på den nordiska marknaden med Stockholm som utgångspunkt.

MÖJLIGHETER HOS ZEB

 

YRKESVERKSAM

Vi letar alltid efter högpresterande individer som delar vår passion och vårt engagemang. Du har antagligen några års relevant arbetslivserfarenhet från den finansiella sektorn, exempelvis en bank eller försäkringsbolag. Eller så har du, som flera andra i vårt team, en bakgrund inom konsultbolag eller från Finansinspektion.

Beroende på din erfarenhet kommer dina ansvarsområden sträcka sig från att leverera specifika uppgifter som projektmedlem, till att driva stora projekt och utveckla vårt kunderbjudande och våra kundrelationer.

 

NYEXAMINERAD

På zeb strävar vi ständigt efter att hitta de bästa nya talangerna som vill utvecklas och växa hos oss. Givet vårt breda tjänsteutbud letar vi efter dig med en bakgrund inom exempelvis företagsekonomi, teknik, management eller juridik, och som delar vårt intresse för den finansiella sektorn.

När du börjar hos oss som nyexaminerad blir du tilldelad en senior karriärcoach som hjälper dig utveckla en individuell karriärplan, följer upp och hjälper dig på vägen. I början kommer du vara ansvarig för att utföra enskilda uppgifter inom ditt specifika projekt, men i takt med att du utvecklas kommer du också tilldelas större ansvar.

 

STUDERANDE

Vi erbjuder flera möjligheter till studenter som vill ta sina första steg mot en spännande framtida karriär. Många av våra konsulter har inlett sin karriär hos zeb genom praktik eller med zeb som samarbetspartner i skrivandet av masteruppsatsen. Att jobba med oss som studerande ger dig möjligheten att lära dig av experter, ger dig värdefulla insikter i våra projekt och hjälper dig att bygga ditt nätverk.

Beroende på din situation kan du praktisera på heltid och vara med på pågående projekt hos våra kunder, eller så kan vi ordna en deltidsposition anpassad efter din studiesituation.

Ansök

Vill du bli en del av vårt team? Ansök direkt på vår rekryteringsplattform genom att ladda upp CV och personligt brev så hör vi av oss.

 

VÅRA VÄRDERINGAR

“Resonemang slår hierarki”

Hos oss vinner alltid den bästa idén, oavsett vem som framför den. På zeb låter vi inte hierarki stå i vägen för den bästa lösningen. Varje åsikt räknas.

“Kultur slår strategi”

Att planera för framtiden är svårt, men ett starkt team kan anpassa sig och möta alla utmaningar. På zeb satsar vi på att bygga en kultur baserad på engagemang, tillit och samarbete.

“Stanna kvar och utvecklas”

Varje medlem i vårt team är en individ med egna mål och ambitioner. På zeb strävar vi efter att utveckla karriärbanor som passar varje enskild individ, vilket lägger grunden för långsiktigt engagemang.

“Stora idéer, små egon”

Talang kan vinna matchen, men samarbete vinner mästerskapet. På zeb tror vi att samarbete är den största drivkraften för framgång. Därför letar vi efter lagspelare snarare än stora egon.

ADDRESS

Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm